(Android/iOS) Mini Market - Сooking Game Σημεία δημιουργίας κώδικα εξαπάτησης
Feb 8, 2022 21:31:32 GMT -5
Post by pregmeetecomtou on Feb 8, 2022 21:31:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Σημεία δημιουργίας κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι μου επανέφερε όλη την πρόοδό μου και τώρα πρέπει να ξεκινήσω, δεν γνωρίζω γιατί συνέβη αυτό, αλλά δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτό.
Σταματήστε να δονείτε το τηλέφωνό μου
Ειναι πολυ καλο
Χρειάζεται λίγα περισσότερα παραδείγματα για το πώς να παίξετε
Mini Market - Сooking Game Szimulációs játékok kobj
Υπέροχο παιχνίδι Συμβουλή αν δεν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις για να παρακολουθήσετε πελάτες, απλώς πατήστε όχι ευχαριστώ και μερικές φορές θα παρουσιάσει πρόβλημα και θα σας επιτρέψει να τους παρακολουθήσετε
Δεν είναι πραγματικά καλό, αλλά το θέλω
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και μπορείτε να φτιάξετε παγωτό
Δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι. 😡
Αυτό είναι τόσο κακό που μοιάζει με μια διαφήμιση μετά από κάθε παιχνίδι που κάνετε
Δεν είναι διασκεδαστικό
Λοιπόν, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 1-29 ημέρες, αλλά όταν η μέρα μου στο παιχνίδι ξεκίνησε 30-40, άρχισε Βαρετό επειδή το μίνι παιχνίδι πρωταγωνιστούσε πάντα επαναλαμβανόμενο, τότε θέλω να διαγράψω αυτό το παιχνίδι!!!! Λέει το μαγείρεμα αλλά δεν υπάρχει μαγείρεμα στο παιχνίδι!!!!!
, παρακαλώ,🥲🥲🥲🥲🥲😅😅😅😅😅😅
Αυτό το παιχνίδι που κατεβάζω μόνο τώρα αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω
Ανβί γιαντάβ
Πολύ ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς πιεστικές διαφημίσεις
μου αρέσει
Άσχημο άσχημο παιχνίδι
Ωραίο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, παρακαλώ διορθώστε το
Υπέροχο παιχνίδι!
Πολύ ωραίο egame απολύτως εξαιρετικό
Εξαιρετικά καθυστερημένος
Είδα αυτό το παιχνίδι σε πολλές διαφημίσεις και μου φάνηκε ενδιαφέρον, οπότε το κατάλαβα. Μετά από λίγο καιρό μπήκα τελικά στο παιχνίδι. Το επόμενο πράγμα που ήξερα ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά βαρετό. Το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε τις ίδιες μπάλες παγωτού ξανά και ξανά, να ταξινομείτε τα φρούτα και να κάνετε smoothies που είναι εξαιρετικά βαρετά. Χρειάζεται ακόμη και να πληρώσετε εκατοντάδες χρήματα εντός του παιχνιδιού για μια ντουλάπα!! Επίσης δεν χρειάζεται να μιλήσω για τις διαφημίσεις. 🙄. Πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε gaming χωρίς διαφημίσεις. Το κατάλαβα και υπάρχουν ακόμα διαφημίσεις. Ορισμένες διαφημίσεις είναι ακόμη πολύ μεγάλες.
Mini Market - Сooking Game Simulátory fbwp
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο καταπληκτική 👌😍😍
κακό 🤮
Εξαιρετική ιδέα, αλλά μετά από κάθε επίπεδο είναι μια επιλογή για μια διαφήμιση, παίρνετε X3 τα μετρητά που έχετε κερδίσει στο επίπεδο ή όχι, αλλά ακόμα κι αν πατήσετε όχι ευχαριστώ, εξακολουθεί να παίζει μια διαφήμιση, οπότε όχι χάρη σε αυτό θα είχε 4/5, αλλά οι αναγκαστικές διαφημίσεις σκοτώθηκαν το.
Μου αρέσει το παιχνίδι και θα σε αφήσω να παίξεις, να παίξεις παιχνίδια Ξέρω ότι φτιάχνεις παγωτό φαγητό σηκωθείς πράγματα σαν αυτό το παιχνίδι Μου αρέσει να ξαφρίζω πολύ Παίζω Mini Mini Mini Mini market παιχνίδι μαγειρικής
Το μόνο που λέω είναι ότι το αγαπώ τόσο πολύ που δεν βαριέμαι😋 αλλά τώρα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το τηλέφωνό μου😑 γιατί το παίζω όπως κάθε μέρα, οπότε ναι, παρόλο που συμβαίνει αυτό, εξακολουθώ να το βαθμολογώ με 5 γιατί μου αρέσει είναι ❤️😍
Εντάξει για να παίξετε με το wifi απενεργοποιημένο για να μην λάβετε προσθήκη. Διαφορετικά θα φτάσετε σε πολλούς ακόμη και να παίξετε το παιχνίδι. Αλλά περιλαμβάνει πολλή τέχνη μαγισσών χωρίς λόγο.
Οι διαφημίσεις ήταν πολύ χονδροειδείς, ενοχλητικές και ακατάλληλες. Το παιχνίδι ήταν εντάξει, αλλά μετά από λίγο επαναλαμβανόμενο
αυτό δεν είναι κάτι σαν τη διαφήμιση για το παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό
ΔΡΟΣΟΣ ΟΧΙ ΠΟΤΟ 😤
Δεν με αφήνει να διαλέξω το φαβορί μου
🍰🍰🍰
Καλό πολύ ωραίο παιχνίδι👍
Έπρεπε να το κάνω αυτό πρώτα. Idk τη βαθμολογία! 2η εγκατάσταση: καμία δημιουργικότητα, διαφημίσεις, βαρετό γενικά, σπατάλη αποθήκευσης.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ο μόνος λόγος που έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 4 αστέρια είναι επειδή απλώς 😃
Αυτό είναι ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να το παίζω! Δεν υπάρχουν σφάλματα και δεν υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις, και μπορείτε επίσης να παίξετε χωρίς WiFi!
Mini Market - Сooking Game સિમ્યુલેશન vnb
Super Stylist Fashion Makeover Role Playing mis
Είναι τόσο διασκεδαστικό συναρπαστικό
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο επαναλαμβανόμενο!
Αρέσει
Πολύ διασκεδαστικό να πάτε μακριά
Πολύ καλό για παιχνίδι, επίσης, οι προσθήκες δεν με ενοχλούν καθόλου
Mini Market - Сooking Game Simulatie mfdh
Πολύ χαριτωμένο. Λατρεύω τα animations μπράβο
Είναι καλό, αλλά τι έγινε με τη φυσική σάλτσα παγωτού;
Είναι ωραίο αλλά πάντα κολλάει
Είναι ένα καλό παιχνίδι
Δεν μπορούσα να σηκώσω τα φλιτζάνια
αυτό το παιχνίδι είναι καλό και μου αρέσει και εγώ από τη Μιανμάρ😞🇲🇲🇲🇲😘😘😘
Ότι καλύτερο κατεβάστε το τώρα